Betonrenovatie

 

Hanbach heeft veel ervaring als het gaat om betonrenovatie. Al meer dan 20 jaar is Hanbach actief in het vak waarbij veel ervaring is opgedaan met verschillende werkzaamheden. Betonrenovatie komt veel voor en wordt dan ook vooral ingezet wanneer er scheuren in het beton zitten. Evenals het afbrokkelen van beton zijn beschadigingen die onderhoud nodig hebben. Wanneer er scheuren of afbrokkeling te zien is, is het aan te raden om een betonrenovatie uit te voeren. De conditie van het beton is belangrijk om bijvoorbeeld de fundering in stand te houden. Betonrenovatie is zeker geen overbodige luxe als er betonrot om de hoek komt kijken. Naast het herstellen van betonrot door middel van betonrenovatie, valt het reinigen van beton ook onder onze betonrenovaties. Wanneer de gevel wordt gereinigd ziet het er weer uit als nieuw. Hanbach vervult verschillende diensten, wilt u meer informatie? Lees dan hieronder verder en lees wat Hanbach voor u kan betekenen.

Beschadigingen aan het beton

Beton is een sterk product en bovendien erg duurzaam. Ondanks dat heeft beton onderhoud nodig wat vaak wordt gerealiseerd met behulp van betonrenovatie. Er zijn diverse oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat er schade in het beton ontstaat. Hanbach spreekt dan ook uit ervaring, dat zelfs kleine schade al voor vochtproblemen kunnen zorgen. Er moet dan vochtbestrijding worden ingezet omdat de bewapening van het beton anders verroest. Door het niet tijdig bestrijden van deze problemen, zal het probleem zich blijven voordoen en zelfs verergeren. Op deze manier ontstaat voornamelijk betonrot. Maar ook invloeden van bijvoorbeeld vorst, chloride, wisselingen in temperaturen, carbonatie, grindnesten en een hoge spanning in de constructie kunnen zorgen voor beschadigingen en scheuren in het beton.

Betonrenovatie wordt dan ook vooral ingezet wanneer deze oorzaken een rol spelen. Herkent u deze problemen in uw woning of denkt u last te hebben van betonrot? Dan is het een goed idee om contact op te nemen met Hanbach. Hanbach zal onderzoek doen naar de oorzaak en een op maat gemaakte oplossing aanbieden.

Het is verstandig om rekening te houden met het verergeren van de beschadigingen. Hoe sneller u een betonrenovatie laat uitvoeren, hoe minder kans op ernstige schade en hoge kosten.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen, dan wijzen wij u graag op het contactformulier op de website. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 071 3316810.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat dit voor u gaat kosten? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Heeft u enkele vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contactinformatie

Contactinformatie:

Tel: 071 3316810
E-mail: info@hanbach.nl 
Veenderveld 28, 2371 TV Roelofarendsveen

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen