Betonherstel

Hanbach is gespecialiseerd in beton herstellen en heeft dan ook meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Heeft u last van scheuren of afbrokkelend beton? Dan is een beton reparatie zeker geen overbodige luxe. Hanbach zorgt ervoor dat beschadigingen en overige gebreken in het beton hersteld worden. Logischerwijs is de conditie van het beton erg belangrijk omdat het beton essentieel is voor de bouwtechnische aspecten van een woning of ander gebouw. Betonherstel komt vaak door het ontstaan van betonrot. Betonrot begint met kleine scheurtjes in het beton. Hierdoor trekt het beton gemakkelijk water aan en hierdoor gaat de stalen fundering in het beton rotten. Betonrot herstellen is dan ook noodzakelijk. Hanbach realiseert dan ook een betonrot reparatie.

Betonrot oorzaken en herkenning

Beton is een duurzaam product, maar ook beton heeft onderhoud nodig. Er zijn legio oorzaken die tot betonschade kunnen leiden.
Bij een relatief kleine schade bestaat de mogelijkheid al op vochttransport naar de bewapening van het beton, door niet tijdig ingrijpen zal het corrosieproces zich blijven continueren, met als gevolg het z.g. betonrot. Ook vorst, inwerken van chloride, temperatuurwisselingen, carbonatie, grindnesten en spanning in de constructie zijn enkele voorbeelden waardoor scheuren en beschadigingen kunnen ontstaan.

Zoals u leest zijn er diverse oorzaken die kunnen leiden tot beschadigingen en scheuren in het beton. Denkt u dat u last heeft van betonrot in uw woning? Neem dan contact op met Hanbach. Door de zichtbare bewapening, roestplekken rondom de bewapening en scheuren in het beton, herkent u in de meeste gevallen betonrot.

Voor ieder probleem heeft Hanbach een op maat gemaakte oplossing. Door tijdig ingrijpen kunnen veel problemen voorkomen worden. Betonschade kan dus verschillende oorzaken hebben, Hanbach analyseert en inventariseert de problemen en hebben de kennis en ervaring om tot een goed en gedegen hersteladvies te komen

Hanbach staat garant voor:

  • Betonrenovatie
  • Afwerking (coaten, vloeren, voegen en dilataties)
  • Injecteren
  • Reiniging

Interesse in onze diensten?

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over onze diensten of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, wijzen wij u graag op het contactformulier op de website. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 071 3316810.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat dit voor u gaat kosten? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Heeft u enkele vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contactinformatie

Contactinformatie:

Tel: 071 3316810
E-mail: info@hanbach.nl 
Veenderveld 28, 2371 TV Roelofarendsveen

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen