Gevelonderhoud

 

Een gevel is het eerste aanzicht van uw woning en verdient daarom de nodige aandacht. Wij weten dat dit belangrijk is, niet alleen voor het aanzicht maar ook om eventuele schades te voorkomen. Hanbach verzorgt daarom gevelonderhoud in Den Haag en omstreken. Er zijn verschillende soorten onderhoud toe te kennen aan een gevel. Zo verzorgen wij gevelonderhoud in Den Haag en omstreken door middel van reiniging, voegen en impregneren. Naast verschillende soorten gevelonderhoud kunt u ook bij Hanbach terecht voor betonherstel, metselwerk en stucwerk. Lees hieronder verder over de gevelonderhoud diensten van Hanbach en wat wij voor u kunnen betekenen.

Soorten gevelonderhoud in Den Haag

Welk type onderhoud uw woning het beste kan gebruiken is afhankelijk van de conditie van de gevel. Logischerwijs geldt, hoe meer onderhoud, hoe beter de conditie van de gevel is. Er zijn diverse soorten gevelonderhoud namelijk:

Bent u niet zeker van welk type onderhoud uw gevel het beste kan gebruiken? Uiteraard kan Hanbach langskomen om de omvang van het onderhoud te bepalen. Gevelonderhoud maakt uw gevel weer netjes en schoon maar helpt ook om beschadigingen van de gevel te voorkomen. Vooral over de lange termijn heeft u veel profijt van gevelonderhoud aan uw woning.

Interesse in onze diensten?

Hanbach realiseert diverse diensten met onder andere gevelonderhoud in Den Haag en omstreken. Wij plegen vooral gevelonderhoud aan woningen en utiliteitsgebouwen, dit gebeurt met meer dan 20 jaar werkervaring en gespecialiseerde vakmensen. Heeft u interesse in onze diensten, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Hanbach en vanuit daar helpen wij u graag verder.

Contact opnemen kan via het contactformulier op onze website. Tevens zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 071 3316810.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat dit voor u gaat kosten? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Heeft u enkele vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contactinformatie

Contactinformatie:

Tel: 071 3316810
E-mail: info@hanbach.nl 
Veenderveld 28, 2371 TV Roelofarendsveen

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen