Gevelreiniging

De gevel van uw woning is het eerste wat opvalt en verdient noodzakelijk onderhoud. Wij van Hanbach weten als geen ander hoe belangrijk het is om beschadigingen aan de gevel te voorkomen. Wanneer er zorgvuldig onderhoud gepleegd wordt aan een woning verminderen eventuele problemen. Hanbach realiseert haar diensten zoals gevelreiniging in Den Haag en omstreken.

Er zijn diverse manieren om een gevel te onderhouden. Gevelreiniging kan ervoor zorgen dat een gebouw er weer uit ziet als nieuw! Naast het reinigen van een gevel, kunnen gevels ook gevoegd en geïmpregneerd worden. Hanbach realiseert ook andere diensten dan enkel gevelonderhoud. Bij Hanbach kunt u ook terecht voor voegwerk, scheurherstel, hydrofoberen en vochtbeheersing. Lees hieronder meer over het reinigen van een gevel door Hanbach.

Het reinigen van de gevel

Als het gaat om reinigen van gevels en objecten, bent u bij Hanbach aan het juiste adres. Wij reinigen uw gevel of objecten door gebruik te maken van:

  • Hogedruk reiniging
  • Stoom cleanen
  • Kokendheet water reinigen
  • (torbo) stralen

Naast het reinigen van gevels kunnen wij ook de kleuren van verweerde kozijnen en andere kunststof of metalen onderdelen weer op kleur brengen en langer beschermen tegen weersinvloeden. Uiteraard kunnen wij u informeren over de diverse reinigingsmethodes en welke het beste resultaat levert bij uw gevel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat dit voor u gaat kosten? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Heeft u enkele vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contactinformatie

Contactinformatie:

Tel: 071 3316810
E-mail: info@hanbach.nl 
Veenderveld 28, 2371 TV Roelofarendsveen

Interesse in onze diensten?

Hanbach is al meer dan 20 jaar actief in het onderhouden van gevels door middel van gevelreiniging in Den Haag en omstreken. Wij beschikken over vakmannen die zeer deskundig zijn en passie hebben voor hun beroep. Wij realiseren voornamelijk onderhoud aan gevels van woningen en utiliteitsgebouwen. Heeft u interesse in gevelreiniging? Neem dan contact op met Hanbach via het contactformulier op de website of via het telefoonnummer 071 3316810.

Uiteraard kunt u ook contact opnemen als u meer informatie wilt ontvangen en kunt u ten alle tijden een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen