Vochtbeheersing

Hanbach is gespecialiseerd in vochtbestrijding. Wij zijn werkzaam in de regio in Den Haag en omstreken. Het behandelen van vochtbeheersing kan op veel verschillende manieren, er zijn dan ook veel verschillende soorten vochtproblemen. Voor elk soort vochtbeheersing heeft Hanbach een op maakt gemaakte oplossing. Tevens zijn er veel verschillende technieken beschikbaar die elk vochtprobleem kunnen oplossen. Daarnaast kan Hanbach ook de oorzaak van het vochtprobleem analyseren en aan u uitleggen.

Welke soorten vochtproblemen zijn er?

Vochtproblematiek is vaak relatief complex en uit zich op velerlei manieren. Wanneer we spreken over vochtproblematiek spreken we dan ook niet over een probleem of 1 enkele vaste herstelmethodiek. Wij doen er dan ook alles aan om uw woning te voorzien van een uitstekende vochtwering. Vochtbeheersing kan soms lastig zijn doordat er veel diverse problemen kunnen zijn die met vocht te maken hebben.

Problemen die aan vocht gerelateerd zijn, resulteren in een zeer uiteenlopend werkgebied. Zo aanschouwen we optrekkend vocht, hygroscopisch vocht, doorslag, lekkage, condensatie, schimmelvorming, houtrot, uitvloeiing, vorstschade, koude bruggen, etc.

Om een goed en volledig eindproduct te leveren en de vochtbestrijding goed uit te voeren dienen alle facetten in ogenschouw te worden genomen. Grondig onderzoek moet de uitsluitsel geven over de aard van de problematiek, de staat van onderhoud en de te ondernemen (bouwkundige) ingrepen. Hanbach weet wat er moet gebeuren en zal een zorgvuldige oplossing bedenken voor vochtbestrijding.

Contact opnemen met Hanbach

Denkt u vochtproblemen te hebben binnenshuis en weet u niet wat de mogelijke oorzaak hiervan is? Neem dan eens contact op met Hanbach, wij zullen zorgvuldig onderzoek doen naar de vochtproblemen en hier een passende oplossing voor bedenken. Wij zijn gespecialiseerd in vochtwering en hebben dan ook veel ervaring opgedaan in dit gebied.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met ons via het telefoonnummer 071 3316810. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat dit voor u gaat kosten? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Heeft u enkele vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contactinformatie

Contactinformatie:

Tel: 071 3316810
E-mail: info@hanbach.nl 
Veenderveld 28, 2371 TV Roelofarendsveen

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen