Gevelrenovatie

De gevel van een woning is een belangrijk onderdeel van het huis. De gevel is het eerste aanzicht en bouwtechnisch moet de gevel uiteraard ook in orde zijn. Gevelrenovatie gaat dan ook verder dan gevelreiniging, het is een intensieve behandeling waarbij vaak voeg- en metselwerk bij komt kijken. Hanbach verzorgd gevelrenovatie in Den Haag en omstreken. Bij gevelrenovatie komen ook werkzaamheden voor als scheurherstel, metselwerk, voegwerk, impregneren en spouwmuur renovaties. Hanbach is gespecialiseerd in deze diensten en geeft u graag meer informatie over welke behandeling uw gevel nodig heeft.

Gevelrenovatie uitgevoerd door vakmensen

Een gevel renoveren moet gebeuren door echte vakmensen. Hanbach heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en heeft dan ook deskundig personeel in dienst. De vakmensen hebben de nodige kennis en weten precies wat er moet gebeuren om de gevel te renoveren. Gevelrenovatie in Den Haag en omstreken gebeurd op maat door Hanbach. Tevens beschikken wij over professionele gereedschap en benodigdheden, die nodig zijn voor uitstekende gevelrenovatie.

Waarom gevelrenovatie?

Een gevelrenovatie kan plaatsvinden in diverse soorten. Er kunnen bijvoorbeeld enkel problemen zijn met de voegen van de gevel, maar er kunnen ook grotere problemen zijn zoals gebreken aan de fundering. Voor elk probleem en voor elke omvang heeft Hanbach een op maat gemaakte oplossing. De werkzaamheden en kosten kunnen bij gevelrenovatie dan ook zeer uiteenlopen. Het uitvoeren van gevelrenovatie kan erg belangrijk en zelfs noodzakelijk zijn wanneer een wand begint te vervallen. In de meeste gevallen worden de problemen dan aanzienlijk groter wat tevens leidt tot hogere kosten. Wanneer een wand gaat vervallen kan je denken aan scheuren in het metselwerk, voegen die afbrokkelen en zure regen die in de stenen vreet. Denkt u last te hebben van dergelijke problemen? Dan kunt u contact opnemen met Hanbach.

Contact

Heeft u interesse in de diensten van Hanbach neem dan contact op via het contactformulier op de website of via het telefoonnummer 071 3316810. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor meer informatie over onze diensten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat dit voor u gaat kosten? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Heeft u enkele vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contactinformatie

Contactinformatie:

Tel: 071 3316810
E-mail: info@hanbach.nl 
Veenderveld 28, 2371 TV Roelofarendsveen

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen